Tiedotteet

Ensi syksynä hirvenpyyntiin lähtijät HOX!

Ensi syksyn hirven pyyntiin porukoiden vuoden 2023 B-johtajat ilmoittavat porukkansa kortilliset jäsenet s-postilla jaurunerastajat(at)gmail.com viimeistään 19.01.2024. Mika kuittaa, kun saan viestin. Uusien pyytäjien osalta nimen lisäksi ilmoitetaan osoite, metsästäjänumero ja ampumakokeen suorituspäivä. Aikaisemmin pyynnissä olevien osalta ilmoitetaan osallistuminen ja kaikki muuttuneet tiedot. Lisäksi kaikkien metsästäjien osalta ilmoitettava kuuluuko toiseen metsästysseuraan/-seurueeseen ja pyytäkö toisessa seurassa/seurueessa, mikäli on muuttunut viimevuotisesta.

Karhunpyyntisopimus Siuloivan Kiertäjien kanssa

Jaurun Erästäjät ja Siuloivan Kiertäjät ovat sopineet karhunpyynnistä seuraavaa:

–          karhun saa ampua seuran alueella myös ulkopuolinen ei-jäsen, mikäli koira tuo karhun seuran alueelle ja karhu jää koiran haukkuun. Mahdollisesta ampumasuunnitelmasta on aina ilmoitettava etukäteen jollekin seuran johtokunnan jäsenelle. Ulkopuolisella ei-jäsenellä ei kuitenkaan ole oikeutta aloittaa aktiivista karhunpyyntiä seuran alueella.

–          ulkopuolisen henkilön seuran alueelle ampumasta karhusta on suoritettava seuralle 200 €:n maksu.

HOX!  Siuloivan johtokunnan jäseneltä on saatava tekstiviestivahvistus, jotta alueelle saa mennä.


Latutalkoot Purnukummussa la 11.2 klo 10:00 alkaen. Moottorikelkat ja lumen- sekä risuntyöstövälineet mukaan. Tyhjennetään samalla katot lumesta.


Jäsenet hox! Laittakaa sähköposti osoiteenne, jota käytätte, seuran sähköpostiin jaurunerastajat@gmail.com. Laitamme jäsenmaksut tätä kautta ja näin säästäämme seuran varoja. Ilmoittakaa tämä kavereille, jotka eivät ole tässä jakelussa.


Ensi syksynä hirven pyyntiin osallistujat porukoiden B-johtajat ilmoittaa porukkansa kortilliset jäsenet joko s-postilla jaurunerastajat@gmail.com tai tekstiviestillä 0407378942 viimeistään 20.01.2023. Jouni kuittaa, kun saa viestin. Uusien pyytäjien osalta nimen lisäksi ilmoitetaan osoite, metsästäjänumero ja ampumakokeen suorituspäivä. Aikaisemmin pyynnissä olevien osalta ilmoitetaan osallistuminen ja kaikki muuttuneet tiedot. Lisäksi kaikkien metsästäjien osalta ilmoitettava kuuluuko toiseen metsästysseuraan/-seurueeseen ja pyytäkö toisessa seurassa/seurueessa, mikäli on muuttunut viimevuotisesta.


Karhunpyyntisopimus Kursun Erän kanssa

Jos pyyntitilanteessa karhu menee Kursun Erän alueelle. Tulee tehdä Ilmoitus Juhani Myllykankaalle puh. 0407437783 ja suorittaa etukäteen lupamaksu 10 €/vrk. Kursun Erän tilille FI 80 5409 0020 0253 48. Pyynnissä pitää olla Kursun Erän jäsen mukana. Kaatolupamaksu 100 €
Kursun Erän jäsenillä on pyyntitilanteessa samanlainen oikeus maksamalla Jaurun Erästäjien tilille (FI 16 5409 0040 0137 38) lupamaksu 10 €/vrk ja mahdollisen kaadon jälkeen kaatolupamaksu 100 €. Ilmoitus tehtävä Jouni Jussilalle puh. 0407378942. Pyynnissä oltava Jaurun Erästäjien jäsen mukana. (Kuitti maksusta tulostettava ja pidettävä mukana pyynnissä).